Het 50 pond. Schuim speelgoed

Mushie stapeltoren

Alle bovengenoemde kenmerken en meer zijn verpakt in een zeer kleine verpakking van minder dan 4 x 4 x 10 voet (uitgaande van de Japanners.). Dit is een goede zaak voor de scheepvaart, want het betekent dat de eenheid kan worden gestapeld in een kleine ruimte. De ‘dominatrix’ versie komt met 1 extra domino motief en 1 extra samurai. Ze komen allemaal met een glanzende, geoliede afwerking die eventuele onvolkomenheden zal verbergen.

Nog iets om op te letten bij de mushie stapeltoren is dat bij elke unit een houten balk wordt geleverd. Dit is om ervoor te zorgen dat het speelgoed goed aan elkaar wordt bevestigd. Als je het speelgoed met elk 100 pond op elkaar zet, heb je in totaal 250 houten balken nodig. Nu, 150 houten balken x 25 lbs elk = 450. Dat is 150 x 450 =ux. Dan kunnen we de 50 lbs. per stuk speelgoed toevoegen.

Dus in het begin zie je dat het veelvoud van 50 pond x 2 = 300. Dan moeten we het gewicht van elk stuk speelgoed berekenen. 500 pond x .25 = 550. En dan moeten we kijken wat de diameter van elk stuk speelgoed is. Het veelvoud van 50 pond x 2 = 1200. Dus het schuimrubberen speelgoed van 50 pond heeft een diameter van 3 meter.

We kunnen nu zien dat het stalen frame van cruciaal belang is voor de werking van de mushie stapeltoren. De afstand tussen de onderkant van de toren en de bovenkant is belangrijk. Een goede fundering van de toren is essentieel om te voorkomen dat het speelgoed over elkaar heen rolt. En om te voorkomen dat ze omvallen, is het belangrijk dat er een grote tussenruimte is. Dat is precies wat een speciale, met schuim beklede toren doet. Het zorgt voor de juiste tussenruimte, zodat het speelgoed niet over elkaar heen kan schuiven.

Omdat het veelvoud van 50 lb. x 2 = 450, kunnen we zeggen dat elk stuk speelgoed in totaal 115 lbs. draagt. Het 50 lb. schuimrubberen speelgoed is dus duurzaam, en zal een hele tijd meegaan. Dit is vooral leuk omdat het iets is waar de kinderen nog mee kunnen spelen na de laatste keer schudden met het schudspeelgoed. Sterker nog, na het spelen met het 50 lb. schuimrubberen speelgoed, vond ik het tijd voor de kinderen om met iets anders te spelen in plaats van met dit 50 lb. schuimrubberen speelgoed.

Het veelvoud van 50 lb. x 2 = 1170, dus het schuimrubberen speelgoed van 1170 lb. is het juiste om te kopen.

Een laatste ding te zeggen over het 50 pond schuim speelgoed is dat het extra dik is. Uit een online speelgoed koopgids, ” Apex Large iconic Super Mighty Foam Castle”, gemeten tot 11 ft., is het Foam Castle 11ft in diameter. Ik denk dat de tips aan beide zijden van de toren zijn ontworpen om de toren 10ft tot 11ft in dikte, dus de werkelijke structuur van het kasteel is 11ft in dikte. U kunt zien dat zelfs deze dikte is enigszins zacht en flexibel. Ik hou van zachter speelgoed voor mijn kinderen om mee te spelen. Om eerlijk te zijn denk ik dat hoe dikker hoe beter, hoe tastbaarder en intu├»tiever het speelgoed is voor de kinderen. Dit speelgoed lijkt altijd makkelijker en sneller te bewegen, dus het is fijn om een zachte schuimlaag te zien voor het comfort.

Dat gezegd hebbende, een van mijn favoriete dingen aan dit speelgoed is dat het een van de weinige 50 pond schuim speelgoed rond. Veel speelgoed is dikker dan dit, inclusief knikkers. Maar, het is leuk om een stuk speelgoed te zien dat je kinderen geen pijn doet. Ik ben helemaal voor de spanning van de jacht en het avontuur van het vinden van de koopjes, maar sommige van de duurdere speelgoed wel knijpen een beetje. Dit is speelgoed dat u geen hartaanval bezorgt als uw kinderen het laten vallen, of dat kan worden aangezien voor een driewieler waarop uw kinderen door de buurt rijden. Voor de prijs denk ik dat ik de sensatie van de jacht aan me voorbij laat gaan, om te besparen op de luiers.

Deze Foam Castle recensie is van een echte klant die het artikel heeft gekocht. Alle meningen zijn waar, en nuttig voor u bij het maken van een beslissing!

Plaats als eerste een reactie

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.