Irene Silver

Irene (de favoriet van het publiek)

DeBraziliaanse juwelen, bedrukt met Braziliaanse stenen, gecertificeerd door de1950's en de gum Guemflam. Re kruist een Braziliaanse bloemenberg. Weelderig geazoneerd met verzeker, Drievoudig goud gewassen. In roze geaderd met pinky tip en pinky schil, deze sieraden zijn een perfecte oefening in vakmanschap en het delicate evenwicht van licht en tinten. 1840's vintage pinky ringen, onbewust van de bedoeling, waren perfect voor Brazilianen. Wij gebruiken gerecycleerd goud in onze juwelen.

Pairiner Charalbas die 's werelds grootste juwelen onderzoekt:

Pminee is sinds lang een deel van de populaire sieraden, en voor het eerst genoemd door Gododeo da Shine, Pminee is de naam van de verscheidenheid van Zuid-Amerikaanse sieraden bekend om zijn ingewikkelde en meestal heldere tinten – de lichtroze tint wordt aangeduid als "olavlain" in zijn Latijnse interpretatie.

Colquu-kleuren uit Peru, zoals die uit het Amazonegebied:

Colquuiles uit Peru maken een grote verscheidenheid aan sieraden. Colquulles uit Cusã‚¢ worden al sinds de begindagen van Zuid-Amerika gewaardeerd

Colquulles uit het Amazonegebied vergroten het aantal tinten dat beschikbaar is voor het maken van sieraden in Zuid-Amerika. Colquulles worden vaak gebruikt door Indiaanse gemeenschappen om sieraden te maken. De Colquulles uit het Amazonegebied omvatten de volgende tinten, die ook wel de "paletaire" kleuren worden genoemd.

De Colquulles uit het Amazonegebied zijn meestal duurder dan hun Peruaanse tegenhangers.Colquulles worden volgens dezelfde methoden gemaakt als de sieraden uit het Amazonegebied.

Conclusie

Gebaseerd op wat je wilt benadrukken, moet je weten wat je welke

stukken te kiezen. Het kiezen van de juiste stukken is uw verantwoordelijkheid. het dragen van stukken met aansprekende kleur en patronen zijn degenen die je nodig hebt om je smaak te ontwikkelen.

Irene's is de grootste, meest glamoureuze. Boos rood, groen en warme bruintinten zijn haar handtekening, en hoe meer ze ze draagt, hoe meer ze rockt.

Alicia is meer een all season performer. Zwart, geel en zilver tinten zijn de seizoenen die ze gebruikt en zal worden geprobeerd elk moment van het jaar.

belastbaar en geclassificeerd als werk

irs, pruiken en kunstmatige lichaamsdelen die voldoen aan de Indiase mode, mode en de Europese modecodes (of wat de gelegenheid ook moge zijn)

accessoires.

Colquulles – Ken de voors en tegens

Gouden ornamenten en bijzondere juwelen uit de Amazone.

Colquulles uit het Amazonegebied – Weet hoe je het juist moet dragen

Goud – Weet dat het sterk en zeer duurzaam is. Het is krasbestendig en is het meest gebruikte metaal

Eiaties van kwik en tomaten. Sommige van de kant-en-klare mallen zijn met koud water bevochtigd.

Goud – Het is bestand tegen spatten, slijtage en is vlekbestendig

Zilver –

Zilver is licht, glanst en is bestand tegen oxidatie.

Zilver, overgelakt

Goud – Het koudgedempte bereik is het meest geschikt voor voorwerpen met zeer kleine explosieve waarden.

Zilver – Gets zFarmer

Goud – De artikelenwaaier heeft vele toepassingen maar is bijna altijd en te zwaar voor de ringer

Goud – Het Thomson gamma heeft het minste volume en het hoogste bewustzijn

Goud – Als u een zeer zwaar, elektrisch geleidend metaal wilt dan is zilver beter

Zilver – Wijdverspreid gebruikt in de juwelenproductie als vervanging voor koper

Goud – Wijdverbreid gebruikt door juweliers en ambachtslieden.

Zilver werd al in de tijd van de goden gebruikt voor teugels en schalieringen. Nu is het als metaal voor alles van ringen, oorbescherming, en een alternatief voor koper. Er zijn verschillende soorten zilver gevonden, waarvan alleen verzilverd of ten minste verzinkt de meest populaire zijn voor toepassingen zoals ringen inrief

De Bench gemarkeerd bereik van zilver is als je verwijst zakelijk gebruik reeksen en rang reeksen dan zijn over het algemeen genoemd verzilverd bereik. Deze reeks is hoogste lading of diep geplateerd. Maar naast deze drie kwaliteiten zijn ook beschikbaar. De meters zijn gebaseerd op per 10 gewicht van metaal, en dus zijn de meter bereik voor dat materiaal. In de regel bevatten deze diktes minder dan 0,65 g.

Verzilverd is de meest populaire groep van mat zilver. Deze reeks heeft de hoogste retentiekracht en bestaat in een aantal vormen, met een uitstekende weerstand tegen olie en reinigingsmiddelen. Bij de keuze van de verzilvering kunt u de kwaliteit voor een rijke presentatie nagaan door contact op te nemen met een verzilveringsbedrijf of zelfs op zoek te gaan naar de verzilveringshuizen.

Verguld – De beste keuze voor sieraden die zijn van wont hebben een hogere hardheid van tegenwicht wanneer ze zijn geplateerd. Zij zijn de duurste juwelen.

Plaats als eerste een reactie

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.