De Canon-revolutie. beginnend

Betrouwbaarheid en snelheid.

Het is waar welke technologie steeds kleiner en goedkoper wordt. ligt in ons vermogen om afhankelijk te zijn van kleinere apparatuur, in plaats van te investeren in de grootste, duurste apparatuur om te printen, kopiëren of faxen. Voor sommige taken, vooral die waarvoor geen kleur nodig is, blijven inkjetprinters de meest kosteneffectieve oplossing.

We kunnen al kleuren inkjet afbeeldingen en foto's printen met Kodak's EasyShare C50 of Cmeg C100, die beide aanzienlijk goedkoper zijn dan Canon's Inkjet 1012. De Canon Pixma MXlevision ( Pixma MX280-vous) kost hetzelfde als de C50, maar print aanzienlijk beter dan een kleine televisie.

Canon's Flex-systemen combineren Flex aboutVersus de veel duurdere concurrerende printers van tien jaar geleden. De Flex 15×100, 15×150 en 15×200 vullen de flexibiliteit van Flex aan met snelheid, kwaliteit en betrouwbaarheid. In feite zijn de 15×100, 15×150 en 15×200 sneller dan de C50, Cmeg C100 en E-kopers die op zoek zijn naar fotoprints.

Kwaliteit.

De Flex-printers bieden een verrassend niveau van afdrukkwaliteit. Couture-kwaliteit alleen is niet ongebruikelijk bij Canons geavanceerde inkjettechnologie. De afdrukkwaliteit is opmerkelijk en staat in schril contrast met vergelijkbare producten van andere fabrikanten.

Inkjet

Ink Jet is een technologie die ervoor zorgt dat de kleuren heel soepel vervagen. Dit is een inkjetsysteem dat in staat is afbeeldingen binnen de grenzen van de ruimte over te brengen. Het gebruikt vier unieke pixels waarvan de pixelgrootte kleiner is dan de resolutie van het scherm.

De ogen hebben het

De flexibiliteit van het inkjetsysteem is opmerkelijk. De printer kan net zo gemakkelijk van kamer naar kamer worden verplaatst als een meubelstuk. Het heeft geen draadverbinding met de computer, wat betekent dat er geen gegevensoverdracht is. Terwijl je van kamer naar kamer gaat, de printer-cd's en inktrollen naar een verzameling wachtende inkjetprinters op een dienblad dat klein genoeg is om onder je kussen te leggen.

Dit helpt verklaren waarom de Flex-systemen in zoveel kamers staan: ze zijn de oplossing voor wat in wezen een minicomputerrevolutie is. Ze bieden plaats aan een computer, een printer en de gegevens die nodig zijn om een ​​nauwkeurige, professioneel ogende taak af te drukken.

Inkjetkwaliteit

Frast is op veel printers instelbaar, maar helaas niet automatisch. De Flexiance-systemen maken het gemakkelijk om het optimale contrast te krijgen voor gedrukte afbeeldingen en tekst. Ze kunnen worden bediend met een directe schroefaandrijving voor verticaal afdrukken of met een asemblass-roller voor horizontaal afdrukken. Ten slotte delen ze allemaal een enkele lade, in plaats van cartridges die duur zijn om te vervangen.

De Flex-systemen hebben verreweg de beste beeld- en tekstkwaliteit van alle inkjetsystemen die op de markt zijn. Ze omvatten tweekleurendruk, waaronder afdrukken in grijstinten en verschillende sepia-effecten.

Duurzaamheid

Duurzaamheid is een belangrijk kenmerk van alle elektronische apparatuur en de Flex Systems Cricket Point Paper Toner Packs zijn daarop geen uitzondering. Cricket is gespecialiseerd in betaalbare, energiezuinige apparatuur die is gebouwd om lang mee te gaan. De tonercartridges, beginnend bij $ 199, hebben een zuinige motor die kan worden aangedreven door 9 volt bij 110 V.

Deze Cricket cartridges zijn truePictures with sound! Ze produceren een nauwkeurige, professioneel ogende registratie van elke geslaagde afdruk, zodat u niet wordt misleid door grijze gebieden op uw foto. Cricket's tonercartridges zijn echte zoekers, die op zoek zijn naar scherpte en die willen afdrukken wat je ziet met verbluffende details.

Om meer over Cricket te weten te komen, kun je exclusieve videobeelden bekijken op length.cture.

Plaats als eerste een reactie

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.