Wat zijn de beste dingen

Tumbler

Wij geloven dat het altijd fijn is om een perfecte dag-na-de-zon-opkomst te hebben, een perfecte toast, een perfect shot espresso of cappuccino op het werk. Om dit mogelijk te maken, hebben wij een mooie collectie espresso koffie tumblers ontwikkeld.

De reden hiervoor is dat zij meestal van plastic zijn gemaakt, in tegenstelling tot een roestvrijstalen mok of schotel, die ook het oppervlak beschermt wanneer er warme dranken worden geserveerd. Ook is een Espresso koffie mok of schotel verkrijgbaar in veel verschillende kleuren en vormen, terwijl een van onze meest populaire tumblers verkrijgbaar is in een kleur die bijna uitsluitend wit is. De reden waarom witte inkt wordt gebruikt, is dat de inkt niet wordt aangetast door de oxidatie die plaatsvindt wanneer deze drank wordt geserveerd.

Al onze roestvrijstalen reisbekers zijn ook goed geïsoleerd. Dit wordt gedaan met behulp van een hoogwaardige vacuüm voering die betekent dat eventuele variaties in temperatuur geen invloed hebben op de temperatuur van de inhoud in de Tumbler. Dit is om verschillende redenen zeer belangrijk. Bijvoorbeeld, de temperatuur van de inhoud van de Tumbler zal variëren van dag tot dag, en als de inhoud van de Tumbler warm gehouden wordt dan zal de inhoud warm blijven gedurende de hele dag. Ook zal de isolatie die de mok biedt ervoor zorgen dat de temperatuur van de drank niet te snel verandert tussen verschillende etenswaren en alcoholische inhoud.

Veel mensen houden van het uiterlijk en het gevoel van roestvrij stalen reisbekers en verzamelen ze, dus het is mogelijk om bekers in verschillende ontwerpen te kopen bij veel verschillende detailhandelaars. Tuimelaars zijn er ook in verschillende maten, en hoe groter de mok, hoe leuker en interessanter de mok zal zijn. De meeste roestvrijstalen mokken worden geleverd met een deksel en een handvat, hoewel ze, afhankelijk van het ontwerp, ook kunnen worden geleverd met een volledig omhullend roestvrijstalen lichaam. Aan elk handvat zit een leuke clip, perfect om rond de rand van de mok te slingeren en te kijken hoe iemand een foto neemt.

Dus, voor iedereen die graag op reis gaat, maar toch graag zijn eigen reisbeker in de auto heeft, dan zijn deze bekers het perfecte antwoord. Op elk handvat vindt u een clip, zodat u het deksel aan de mok kunt vastmaken. Deze roestvrijstalen bekers zijn geweldig omdat ze er goed gebruikt uitzien en u zich geen zorgen hoeft te maken dat u iets waardevols verliest wanneer u naar buiten gaat. De handvatten zijn ook gemaakt van roestvrij staal, waardoor ze goed schokabsorberend zijn.

Tot slot, een van de beste dingen over deze mokken is de prijs. Deze mokken worden verkocht voor tussen de $5,99 en $6,99, wat een goede prijs is voor het bedrag dat u zult besparen.

Plaats als eerste een reactie

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.