Waslijn

Droogrek

Ten eerste is een waslijn of droogrek waarschijnlijk gemakkelijker in gebruik dan de traditionele wasmanden. De waslijnen blijven beter rechtop staan en het drogen gaat sneller. Dat is het hele idee van het gebruik van deze waslijnen. Ze zijn het ultieme in indoor wasserij diensten. Hoe lager de hangruimte, hoe sneller het drogen. Niet alleen dat, uw kleding is volledig droog en zal nooit de vreselijke geuren en vuil hebben die u krijgt wanneer u buiten in de zon of de wind hangt.

De volgende keer dat u een droogrek nodig heeft, koop er dan een. U zult blij zijn dat u het gedaan hebt.

Als u een beperkte ruimte hebt, kunt u de draagbare drooglijn overwegen. Als u hem moet verplaatsen, is hij gemaakt van zware materialen, zodat hij niet op u neerstort als hij een fout maakt. Draagbare drooglijnen zijn verkrijgbaar in vele maten. U kunt ook kiezen voor een droogrek met een karretje of een permanent onderkomen ervoor.

U hebt een drooglijn of droogrek nodig waar u uw kleren aan kunt ophangen. De ophangruimte is belangrijk als u uw waslijn of wasmachine gaat gebruiken. Je was is zwaar en de lont kan misschien niet de warmte genereren die je nodig hebt om bacteriƫn te doden. Uw water is al heet, dus u wilt er niet nog meer aan toevoegen.

U moet ervoor zorgen dat u genoeg lijn aan de waslijn hebt. De lijnen zullen sneller drogen als er een goede luchtstroom is. Een voorbeeld van een goede luchtstroom is wanneer de kleren worden opgehangen met de voorkant naar beneden op de lijn. De kleren moeten op een rek hangen dat ten minste twee meter diep is. Je moet er ook voor zorgen dat de kleren niet over de zijkant van het rek worden gespannen.

Plaats als eerste een reactie

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.