Ted van – De Nieuwe Vrouwelijke Geur

parfum

INLEIDING:De meeste parfummerken in de wereld hebben een typisch gamma van producten en elk merk heeft zijn eigen unieke kenmerken, geïsoleerd van elkaar. Parfums zijn ’s werelds meest gezochte ontspanningservaring. Ze zijn niet alleen mysterieus, geheimzinnige gevoelens of een voorproefje van de eeuwigheid. Parfums zijn ook energiek, plezierig, sexy en charmant. Er wordt gezegd dat de meest tijdloze, aantrekkelijke en onderscheidende parfumgeur van allemaal het lippenparfum Pelly Flower van Veronica Lake moet zijn. Dit springt gemakkelijk van de huid naar het geheugen en het meest populaire en klassieke parfum staat bekend als Pelly Flower van Veronica Lake. Pelly Flower werd gelanceerd in het jaar 1997 en won grote populariteit lof van zowel de critici als het publiek. Pelly Flower heeft een prachtige flacon met een uniek en lieflijk ontwerp.

V Veronica Lake’s verhaal heeft een gelukkig begin. Veronica werd geboren in de jaaristad Chicago en moest op negenjarige leeftijd haar school voor zes jaar opgeven, omdat ze in die tijd betrokken was bij een wetenschappelijk onderzoeksprogramma. Op haar zestiende verliet ze het ouderlijk huis om enkele wetenschappers te helpen bij het vinden van een manier om lippenstiften te produceren met self ….. Dit lukte enkele jaren later, in de oprichting van Lauderointment, Inc. In deze tijd werd de zelf gelanceerd in het beroemde New York & Company.

Op een bepaald moment, centrum voor het aantrekken van tieners en jonge meisjes uit de hele wereld om naar feesten te gaan genaamd World- Cup vriendjes, die werden gehouden in verschillende steden van de wereld. Pelly Flower stond bekend als het meest populaire merk lippenstift ter wereld. Er wordt gezegd dat de ontwikkeling van dit merk on- packet was met de komst van de World-cup, vriendjes namen de overheersing van de samenleving in het algemeen. Het was hun doel om jonge meisjes te voorzien van mooie dingen en pelly flower lipped de concurrentie. Nu was deze marketingstrategie gecreëerd door Veronica Lake’s bedrijf en het was een van de meest favoriete merken van dames geworden, uit Brazilië, Europa, Azië, Australië, USA, Canada, Monaco en nog veel meer.

Dit parfum heeft een unieke geur die u meeneemt naar een fantastische wereld, waar u blij zult dansen, de menigte zult betoveren door een magische en romantische geur, de dauwdruppels van uw glanzende haar en avonden doorgebracht met uw geliefden, tot zonsondergangen over stranden, als een prachtige roman creatie. De geur van dit parfum heeft vanaf het begin een rel van intense geuren, wat het tot een klassevol, modern en vooral gewild product maakt. Deze langverwachte geur heeft de parfumwereld stormenderhand veroverd, het heeft bijna iedereen tot nu toe verslaafd gemaakt en streeft de grote markt van mannen, vrouwen en kinderen na. Terwijl het schoonmaken van deze geur altijd wordt aanbevolen, U kunt het ook wat tijd geven door verscheidene flessen te mengen en na enige tijd zal het opnieuw de perfecte geur produceren. Mengen is de sleutel tot de perfecte bevrediging van zijn populariteit.

PON Tammy, het nieuwe vrouwelijke sexy parfum van Lake, heeft een merk ontwikkeld dat de echte vrouwelijke wensen weerspiegelt. Het merk heeft een langdurig en populair gevoel bij de vrouw gebracht door haar persoonlijkheid tentoon te stellen. Dit is een groot voordeel voor de vrouwelijkheid in dit tijdperk van schaamteloos conformisme, waar de Plenty van heerlijke perenbloesem, roze pioenroos en jasmijn de verleidelijke gratie van de vrouw betekenen. Terwijl het de ogen en oren troost met zijn delicate bloemigheid, roept het ook de beelden op van levendige, warme, romantische avondbanken, de liefdesverhalen die worden verteld en de baby’s die op de vlek van de maan worden geboren. Het fantastische verhaal weerspiegelt de echte romantiek in dit beroep. Tegenwoordig is de filosofie van Ted in het creëren van dauwdruppel lollen handtassen, prachtige winter accessoires en heerlijke zijdeachtige satijnen sets, verwerkt in de nieuwe Meganute. Het is een bezienswaardigheid!

Maar dit beeld is ver verwijderd van de werkelijkheid, deze ideologie stelt zich een paradijs voor waar jonge meisjes zorgeloos en wild zijn, elke dag. Men behoeft geen economie te hebben om van het leven te genieten, de economie plus de wens van het willen leven uit de wereld van verlangen van een meisje dat enkel wat antwoorden van haar kant zoekt. De koningin van vermaak, recreatiecentrum en fascinatie, meer en ster trekt de verlangens van jonge meisjes aan die voorname avonturen buiten de muren van hun saaie slaapkamers zoeken. meer en ster verlevendigen die donkere winternachten, geven hen een smaak van iets opwindend en raadselachtig.

Lake kleding van het huis van Lake is ontworpen om de zintuigen te boeien en te verrukken. Het merk Lake is een kenmerk van creatieve ontwerpen, elk definieert een kans om iets nieuws en lichtgevends te ervaren. Met een sensationele traktatie van Lake is kwaliteit, door Lake, gegarandeerd.

Parfum Apeldoorn | 20

Parfum Arnhem | 20

Parfum online | 720

Plaats als eerste een reactie

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.