Schiderij

Schilderij kopen

In het kader van onderzoek heb ik alle schilderijen van Niels Egidius Koning gecategoriseerd. De winkel heeft er altijd naar gestreefd om de klant een uitstekende service en kwaliteitsproducten te leveren. In mijn zoektocht om het beste schilderij te verzamelen heb ik weinig onderzoek gedaan naar de winkel. Ik ben echter wel een aantal interessante dingen te weten gekomen.

De winkel is gevestigd in Ut Kopenhagen in Denemarken. Niels groeide op in Builsingen, Duitsland. Na vele jaren in Builsingen Duitsland te hebben gewoond en gewerkt, stak hij in 1930 de Atlantische Oceaan over. In de Verenigde Staten richtte hij later de tabaksfirma op en had er de leiding over toen hij in 1988 overleed. Het beroemde knuffeldier karakter, Merjack, is gemaakt door Niels. De intelligentie van Niels Egidius Koning wordt weerspiegeld in de manier waarop de gebouwen worden gebouwd. De Hisbertappy Concert Fontein, De Boulevard, De Ovaal, bezitten een zekere unieke kwaliteit. Deze drie voorbeelden zijn niet zomaar wat lege gebouwen die je zo op straat ziet staan. Het zijn aantrekkelijke, elegante en indrukwekkende gebouwen die iedereen kunnen bekoren die ze ziet.
Niels Egidius Koning geeft om het milieu. Hij wil een vriendelijk stempel op de stad drukken. Zijn droom is om de stad aantrekkelijk te maken, inclusief de bomen en de gebouwen. Het financiƫle aspect van Niels Egidius Koning is vrij eenvoudig. De hoofdgebouwen en de winkels zijn allemaal van hoge kwaliteit. Hij weet dat dit ook nodig is voor de toekomst van de gebouwen en de stad.

Lees meer

Kunstenaar

Hedenhaagse

 

 

Plaats als eerste een reactie

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.