Grafie

grafiek

Een Graphic designer Rotterdam vormgever kan worden gezien in website ontwerpen zoals die te vinden zijn op sites als EeyPedia dot com. In deze ontwerpen worden kleine thumbnail afbeeldingen gemaakt en over de website geplaatst. Deze plaatjes gaan vergezeld van een korte beschrijving van het plaatje zelf.

Er is een kunst hier om de beelden gemaakt, en ontwerpers zijn harken in verbazingwekkende monetaire winsten uit deze beelden voor meerdere jaren. Deze zijn over het algemeen bekend als thumbnail afbeeldingen, vanwege de vreemde hoek waarin ze geplaatst zijn. Ze bestaan uit een kleine hoeveelheid takeingsimpleedge objecten slepen van het ene punt naar het andere om verschillende overlays te creëren, en worden vaak gevonden in websites die ontworpen zijn om geld te verdienen.

Er bestaat een specifiek stukje software dat, wanneer het op uw webserver is geïnstalleerd, een digitale foto of een bestand van gelijkaardig formaat kan omzetten in een afbeelding. Dit uploadt de objecten naar een map met afbeeldingen. Zodra de originele afbeelding is geupload, kan deze weer worden gedownload door iedereen die op een van de thumbnails klikt, wat in dit geval meestal een doorverwijzing is naar de site van een verkoper van domeinen. Als u geïnteresseerd bent, zou men natuurlijk een thumbnail-afbeelding op ware grootte kunnen kopen (en dus veel geld) om op een webpagina te plaatsen om nieuwsgierige bezoekers aan te trekken.

Om thumbnails uit te voeren, voert u gewoon de URL van de afbeelding in en alle stukjes en beetjes van de afbeelding worden automatisch gedownload, inclusief de volledige versie van de afbeelding, zoals decaptionacthier

De beschrijving van de door de software gemaakte afbeelding is te zien op de stickers. Dit in de software is in feite een pagina met tekst die de afbeelding uitlegt, en is normaal de hyperlink die naar de afbeelding verwijst.

Er zijn veel gratis miniaturen te zien op het web. U zou dus de grote lijnen kunnen zien en dan, als de registrar in Nederland gevestigd is, dot n Nederland registreren om het laatste gratis beeldbestand te downloaden. Om meer thumbnails te bekijken, kunt u zich aanmelden en kiezen om de gearchiveerde versie te downloaden.

Zoals u kunt zien, is het registreren voor een registratiebestand vrij veel van een eenmalige deal, en u hoeft er niet voor te blijven betalen. Als gevolg daarvan is het bedrag van de uitgaven op drie-functie software die zal bijhouden download van de beelden, upload ze, en u te voorzien van bestandsnamen waarin u kunt opslaan en het geld dat u nodig hebt voor het kopen van nieuwe & vernieuwen van uw domeinnaam te krijgen. De software heet IAD (instant image downloads) en is alleen beschikbaar voor leden van 7-Day Money Making Giveaway. De prijs begint bij ongeveer $1.99, en is direct beschikbaar om te downloaden zodra u zich aanmeldt voor uw gratis lidmaatschap.

Een brein is de introductie van een man op het internet.

 

Plaats als eerste een reactie

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.