De Serviesmeisje

Servies porselein

De Serviesmeisje fabriek produceert niet alleen porseleinen serviesgoed, maar ook glazen serviezen, vazen, drinkglazen, terra cotta, ovenwanten, dinerborden, soepkommen, vraagbaakovens en steengoed voor dagelijks gebruik. Wat serviesmeisje ontwerpen uniek maakt is dat ze organische lijmen verwerken in hun productie van serviesgoed, zodat in tegenstelling tot de gewone massa-geproduceerde okrugs die we allemaal bij de kruidenier kochten, elk stuk uniek is.

Een voorbeeld van dit unieke procédé is dat van zandsteen, een harde duurzame steen die partners is van porseleinen serviesgoed op zoek naar een elegant antwoord op alledaags gebruik. De okruggen zijn gemaakt van zandsteen dat bij een lage temperatuur wordt gebakken om het de dieprode tot purperen vlamkleur te geven. Dat zorgt voor een koel gevoel toquer, en de duurzaamheid om gemakkelijk te weerstaan eventuele scherpe voorwerpen die worden gebruikt voor het koken.

Kijk eens naar enkele van de populaire serviesgoedontwerpen van Serviesmeisje. Ze zijn gemaakt om te serveren en zien er elegant uit op tafel, en zijn niet alleen duurzaam, maar diep genoeg om comfortabel elke maaltijd of feestje dat je hebt te kunnen opdienen. Als u iets duurzaams, goed voor het koken, en aantrekkelijk voor het oog dat niet zal chip, barsten, of verkleuren wilt, serveer stukken zoals zijden en handgrepen zijn wat je nodig hebt.

Plaats als eerste een reactie

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.